×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Albosmart vine in sprijinul firmelor mici si mijlocii cu un program de facturare gratuit si usor de utilizat – Albosmart Facturare.  Avand o interfata intuitiva, pentru utilizatorul final, puteti emite in doar 2 minute facturi fiscale,proforme, chitante si avize complet customizabile.

Cu Albosmart Facturare scapati de tipizate si oferiti documentelor printate un aspect profesional. Aveti in acelasi timp posibilitatatea de exporta in formate uzuale sau transmite documentele in format electronic pe email.  

 

Pentru a descarca si instala programul Albosmart Facturare urmati linkul urmator : http://facturare.albosmart.ro/descarca.html

 

 

Mai multe informatii gasiti la adresa : http://facturare.albosmart.ro/

 

Albosmart Facturare

Pugilistul buzoian Bogdan Dinu l-a învins pe sportivul argentinian Manuel Alberto Pucheta prin KO tehnic, într-un meci disputat la categoria grea în gala de la Centre Videotron din Quebec. După şase reprize, pugilistul din Argentina s-a retras iar Bogdan Dinu a fost declarat câştigător.

Fiind vremea numai buna m-am dus sa vad defilarea de pe Bd-ul Nicolae Balcescu. Am facut cateva poze si un filmulet si pentru voi

Cum aceasta scurta vacanta de 1 Decembtie ne-a prins foarte bine ne-am gandit sa va facem o mica surpriza. Am lucrat cu drag si spor la un nou site ce sper sa va placa. Asa cu nu stati pe ganduri si dati vestea mai departe.

La Buzău, festivităţile dedicate Zilei Naţionale a României vor avea loc pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în faţa Prefecturii. Manifestările vor începe la ora 10.00, cu un ceremonial religios organizat la Monumentul Eroilor Neamului.